Laat je inspireren door ons woonmagazine met 124 pagina’s aan woonplezier & inspiratie om jouw perfectie interieur samen te stellen!

Je gaat je eerste eigen huis inrichten. Of je bestaande woonkamer een frisse look geven. Hoe dan ook, als het klaar is, moet het echt jouw thuis, jouw sfeer zijn. Om dat gevoel te krijgen, moet je veel keuzes maken. Over de indeling, kleuren, meubels, accessoires, verlichting, planten, persoonlijke spullen, noem maar op.

Zo kom je tot jouw ideale woonkamer
Je kunt daarvoor een aantal stappen doorlopen. Eerst bepaal je wat je belangrijk vindt in je woonkamer. Lekker lui onderuit hangen bij de tv? Een grote eettafel omdat je regelmatig gasten aan tafel krijgt? Veel opbergruimte voor het speelgoed van de kinderen? Een leeshoekje? Als je weet wat je nodig hebt, kun je een logische indeling van de ruimte maken: waar komt de eethoek, waar de zithoek, waar een kast of dressoir?

Bepaal je stijl
Nu kun je jouw stijl bepalen. Ben je modern, houd je meer van klassiek of is de vintage look jouw stijl? Misschien is een Scandinavisch of industrieel uiterlijk helemaal jouw ding. Het kan ook zijn dat een mix van stijlen, kleuren en materialen beter bij jou past. Combinaties maken een interieur spannender. Het bepalen van jouw persoonlijke stijl kan een hele zoektocht zijn, maar is wel leuk om te doen.

 

Maak je eigen sfeer
Als je weet welke stijl of mix van stijlen je wilt, kun je beginnen met de inrichting. Nog leuker! Begin met de grote, beeldbepalende meubels als een bank, eetkamer en kast. Kijk ook goed naar de verlichting: waar heb je sfeerlicht nodig, waar goed licht om bij te lezen of te werken? Tot slot voeg je sfeer toe. Met kleinere meubels, kussens, accessoires, planten, een vloerkleed. Op die manier breng je kleur en leven in je interieur. Vergeet ook de persoonlijke accessoires niet, zoals foto’s. Het is de finishing touch die van de woonkamer jouw thuis maken!

Wij helpen je graag
Dit magazine helpt je om jouw stijl en inrichting te kiezen. Je vindt een bonte mix van stijlen, zoals modern, klassiek, vintage, retro, industrieel, stoer en strak. Achtereenvolgens vind je meubels voor de woonkamer, de eetkamer, (relax)fauteuils, verlichting en sfeermakers. Verspreid kom je diverse sfeerkamers tegen, bedoeld om je te inspireren. Wil je meer inspiratie of heb je hulp nodig om jouw stijl te ontdekken en vorm te geven, kom dan naar de winkel. Wij helpen je graag verder.

We wensen je veel inspiratie en woonplezier!