Industrial elegance

Staal, steen, beton, ruw hout en leer bepalen de sfeer van deze stijl. Gecombineerd met donkere, moderne tinten als mos- en olijfgroen, antracietgrijs en cognac. We geven daar graag een elegante touch aan. De industriële stijl is niet meer weg te denken in het hedendaagse interieurpalet. Ruige materialen als staal, steen, beton, ruw hout en leer bepalen de sfeer van deze inrichting. Wij geven daar graag een elegante touch aan: maak kennis met Industrial elegance.

Retro chic

Zacht en aaibaar. Kleurrijk en uitbundig. Warm en stijlvol. Dat is Retro Chic. Een uitgesproken stijl. Designklassiekers met een moderne, chique twist. Oude tijden herleven met deze woonstijl. Maar dan wel met een moderne, chique twist. Retro Chic is een uitgesproken stijl. Zacht en aaibaar. Kleurrijk en uitbundig. Warm en stijlvol. 

Modern mix

In de Modern Mix vind je veel licht, natuurlijke tinten en ronde vormen. Ook eenvoud, rust en ruimte passen bij deze stijl. Steeds met een verrassende twist, want we houden van spanning in het interieur. Veel licht, natuurlijke, zachte tinten en ronde vormen. Dat is Modern Mix. Omdat we van spanning in het interieur houden, vind je in Modern Mix altijd wel een afwijkend element. Een stoer  detail, strakke lijnen of een industriële touch. Dat maakt de mix. 

Urban loft

Vlot, stedelijk, groots, eigentijds. Dat zijn de kenmerken van Urban Loft. In de basis bestaat het interieur uit neutrale kleuren. Dat zorgt voor rust. Rijke, stoere materialen geven de stijl kracht. Vlot, stedelijk, groots, eigentijds. Dat zijn de kenmerken van Urban Loft. In de basis bestaat het interieur uit neutrale kleuren. Rijke, stoere materialen geven de stijl kracht. Urban Loft is als het leven zelf: een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen.